Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Versíró pályázat kiértékelő ünnepsége

2009.05.19
Április 17-én, vasárnap este 7 órától került sor a községi könyvtár által meghirdetett IV. versíró pályázat ünnepélyes kiértékelőjére a könyvtárban.
Két korosztály számára lett meghirdetve a 2009-es versíró pályázat, 16-20 éves korig és a 21 év fölötti korosztály részére.


Kép Kép

 

Ez alkalommal istenes verseket  írtak a tollforgatók.
Kevés, számszerűleg hét  vers érkezett a pályázatra.
Vasárnap este  igazán bensőséges, kellemes hangulatú ünnepség keretében került sor a versek díjazására, amelyeket ez alkalommal is Kristály Matild, György Irma, Kedves Annamária tanítónők, és Gidró Melinda tanárnő olvasott át és értékelt.

Kép Kép

 

A 21 év fölötti korosztály harmadik díját Sinka Csaba Hálaadás Istennek című verse nyerte, második díjas Bács Ibolya Katalin Istenhez című verse lett. Az első díjat Kurkó Mária Ima című verse érdemelte ki.

Kép Kép

  

 

 

 

 

 

Kép

A 16-20 éves korosztály részéről egy vers érkezett Hulló csillagok címmel, szerzője Sándor Sarolta.
Köszönjük nekik a sok szép gondolatot, a megirt könnyeket.

A könyvajándékokat a dévai Corvin kiadó és a csíkszeredai Corvina könyvesház biztosította, a két első díjhoz az ajándékot Oláh Katalin művésznőnek köszönhetjük.
  

Kép

Az esemény fén yét emelte Kalamár Mária hitoktató tanárnő tartalmas kis felvezetője az imáról, imádkozási szokásainkról, melynek kapcsán érdekes beszélgetés alakult ki a jelenlevők részvételével. A díjazás előtt Dobos Krisztina zenetanárnő énekelt az egybegyűlteknek.

Virágcsokrokkal a Kedves virágüzlet örvendeztette meg meghívottainkat, zsűritagjainkat.
Az ünnepet egy zeneszám zárta, mely elgondolkodtatta és együtténeklésre sarkallta a jelenlévőket.
Az ünnepségen elhangzottakat nemsokára a Mária rádión keresztül hallgathatja meg a nagyközönség

Nagyon szépen köszönöm a pályázóknak a szép verseket, segítségeimnek, hogy velem tartottak és segítettek abban, hogy minden a legnagyobb rendben történjen, meghívottainknak, hogy szebbé tették az ünnepet.

 

Isten áldja mindannyiukat! 

Sándor Edit

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.